23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Evacuator redder liv

EVACUATOR™ er et unikt og revolutionerende apparat til at redde mennesker, der bor og arbejder i højder mellem 6 til 300 meter. I tilfælde af brand, afbrydes elevatorer automatisk og nødudgange fyldes op med røg.

EVACUATOR™ kan altid bringe dig i sikkerhed ved at fire dig ned på et stålkabel, på en kontrolleret måde - på ydersiden af bygningen og i god afstand til branden. Du fires ned automatisk ved en hastighed på én meter per sekund og når jorden hurtigt og sikkert.

Dette gør bogstaveligt talt EVACUATOR™ til din livline.
Discovery Channel har også opdaget EVACUATOR™ http://evacuator.com/
For enhver der arbejder eller bor i en stor højde eller er ansvarlig for sikkerheden for mennesker, er EVACUATOR™ den perfekte løsning. Ville du ikke hellere være sikker på din sikkerhed?
Når der er en brand, er folk bange og har tendens til at gå i panik. Uheldigvis betyder dette, at de ikke er i stand til at tænke klart eller udføre komplicerede handlinger. Med EVACUATOR™ er dette ikke nødvendigt. Den bagvedliggende tanke er enkel, og udførelsen er endnu enklere. Det æstetisk designede hus indeholder hjul med stålkabler. Hvert kabel tillader, at 4 personer kan komme ned på samme tid, forudsat at deres samlede vægt ikke overstiger 254 kg.

Bare tag faldselen på og hægt krogen på. Dernæst sætter du dig i vinduet, sammen med op til 3 andre mennesker, og EVACUATOR™ vil sænke dig på en kontrolleret måde.

EVACUATOR™ er fuldt mekaniseret og er ikke afhængig af elektrisk strøm eller anden kraft. Den er derfor sikker og virker på alle tidspunkter.
For mere information kontakt CERTEX Danmark A/S, på 74 54 14 37.

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Kirsten Bram
Handelsgrafiker
kirsten.bram@certex.dk

Send til en kollega

0.047