23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø hos Carl Stahl A/S

Kvalitetsledelse er i fokus hos Carl Stahl A/S, der nu også er certificeret efter ISO 14001 og OHSAS 18001 standarderne

Som del af en global koncern er det vigtigt for os at kunne dokumentere, at vi faktisk gør det vi siger, og at der er styr på virksomhedens arbejdsprocesser og procedurer fortæller Administrerende Direktør Henrik Jørgensen. Derfor valgte vi i sin tid ISO 9001-certificeringen, som er anerkendt over hele verden.

Det grundlæggende i en ISO 9001-certificering er, at virksomheden har et velfungerende ledelsessystem, der effektivt styrer kritiske områder i virksomheden og sikrer fokus på kunden og kundens forventninger.

I forlængelse heraf ser vi miljøet som et vigtigt element. Vi arbejder løbende med forbedringer af virksomhedens miljøforhold. Så det har været naturligt for os at vælge ISO 14001, som sikrer os en målrettet indsats i forhold til miljøforhold og arbejdet med de løbende forbedringer fortsætter Henrik Jørgensen.

En afgørende forudsætning for, at vi overhovedet kan realisere vores mål er, at der er styr på arbejdsmiljøet. Så arbejdsmiljøledelse er noget vi vægter højt og med en OHSAS 18001-certificering, har vi det rigtige værktøj til at sikre, at virksomheden hele tiden har det bedst mulige arbejdsmiljø.

Sund fornuft
Det er i bund og grund et spørgsmål om sund fornuft slutter Henrik Jørgensen. For os er kvalitetsledelse et tankesæt, der er forankret i hele organisationen, så alle trækker i samme retning og har samme holdninger til indfrielse af kundernes krav og ønsker.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047