23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Stahl A/S indgår 3-årig aftale med Barslund A/S

Teknik, tryghed og professionalisme er nøgleordene i den 3-årige aftale om service og levering af løftegrej, som Carl Stahl A/S netop har indgået med Barslund A/S.

Barslund A/S har været på jagt efter en ny samarbejdspartner og vi er stolte over, at valget faldt på os, fortæller salgschef Frits Thorhauge, Carl Stahl A/S, der ser frem til et godt samarbejde.

For Barslund har det været vigtigt at finde den samarbejdspartner, der både kan løfte service-opgaven og levere et kvalitetsprodukt til tiden. Desuden kan vi med vores gratis online system, CS-portalen tilbyde en effektivisering af arbejdsgangene omkring certifikater og dokumentation, som gør det let at holde styr på de leverede varer og de lovpligtige eftersyn, fortsætter Frits Thorhauge.

Efter at have gennemgået hele registeret af udbydere, har vi i Carl Stahl A/S fundet den medspiller, som vi er mest trygge ved, fortæller Værkfører Torben Nielsen, Barslund A/S.

For os er det vigtigt med en landsdækkende samarbejdspartner og med afdelinger i Tåstrup, Fredericia, og Esbjerg kan Carl Stahl sikre hurtige leverancer og service uanset hvor i landet vi har projekter, uddyber Torben Nielsen.

Med aftalen, der løber frem til udgangen af 2017, har vi sammen fundet den rigtige løsning på fremtidens udfordringer omkring service og levering af løftegrej for Barslund A/S, konkluderer Frits Thorhauge.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047