23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lastas A/S leverer to stk. DAF LF 210 FA 14 T med Kel-Berg kasseopbygning til Jydsk Tagteknik A/S

Det var en stor fornøjelse at udleverer disse to nye flotte DAF’er - LF 210 FA med Kel-berg boksopbygning - fra Lastas i Hedensted.

Jydsk Tagteknik A/S har med over 40 års erfaring en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere godt håndværk og god service. Her får du en sikker, solid tagløsning med professionel gennemførelse – tilmed til en god konkurrencedygtig pris.

Den nye DAF er en effektivt og miljøvenligt køretøj, der er udstyret med en kraftfulde PX-5 motor, 157 kW/213 hp (210 hk) Euro 6 med en mekanisk ophængt AS-Tronic 6-trins manuel gearkasse. AdBlue-tank på 25 liter. LF Aerobody er tilgængelig som en 12 tons lastbil med en krops bredde på 2,540 mm med plads til 16 Euro-paller samt har den en lille venderadius og en let adgang til kabinen. Førerhus er et Day Cab med fremragende instrumentbræt ergonomi og komfortable, fuldt justerbare sæder, galvaniseret stålkofanger, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle samt aircondition.

Den strømlinede kombination af førerhuset og krop er resultatet af en omfattende test, som viste betydelig brændstofbesparelse på LF Aerobody sammenlignet med et lignende køretøj udstyret med en konventionel varebiler og tagspoiler. Den gennemsnitlige brændstofbesparelse I en normal fordeling cyklus er omkring 4%.

Der er monteret en lukket Kel-Berg kasse med en dør i venstre side. Kassen har glasfiber tag og træbund.
I bagenden er der monteret 2 bagdøre og en trappe, som kan klappes sammmen.

De nye DAF’er er leveret af
Jan Bertelsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker
Jydsk Tagteknik A/S
held og lykke med de nye DAF’er i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Send til en kollega

0.047