23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 37 m3 udleveret til HM Entreprenør A/S

HM Entreprenør A/S har for nyligt afhentet en ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 37 m3 fra Lastas i Hedensted.

Henning Mathiassen A/S blev grundlagt 9. Maj 1971 af Henning Mathiassen. Med 41 års erfaring indenfor branchen hviler firmaet på et solidt fundament med ca. 80 dygtige og kompetente medarbejdere. HM Entreprenør A/S udfører rådgivning og kvalitetsarbejde indenfor hovedområderne jord, kloak, beton og belægning. Arbejdet udføres i hoved-, fag- og underentrepriser.



Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Det står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel er løftbar over ekstra udstyrsstik og fjerde akse er løftbar samt selvstyrende. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.
Lastas har opbygget tip kassen i 40 mm indvendige og forstærkede alu. planker, med 4 mm gods på inderside, 2,8 mm gods på ydeside. Forvæg af 5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet, samt er der 15 mm kunststofbund (polyethylen) monteret på standard alu.bund og med 10 mm kunsstofplader monteret indvendig på sider i højde 1.250 mm. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklap er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftig alu. kantrammer. På kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.


Den nye trailer er leveret af
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
hm entreprenør A/S
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Send til en kollega

0.047