23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Stahl A/S kvalificeret i Achilles Sellihca

Med kvalificeringen til Achilles Sellicha dokumenterer Carl Stahl A/S, at man lever op til de nordiske forsyningsselskabers strenge kvalitetskrav.

Achilles Sellihca er et vigtigt værktøj for de nordiske forsyningsselskaber, når der skal indkøbes varer og serviceydelser, og derfor har det stor betydning for Carl Stahl A/S at opnå det kvalitetsstempel, der følger med en Achilles Sellicha kvalificering, forklarer Direktør Henrik Jørgensen, Carl Stahl A/S.

Achilles Sellihca er en leverandørdatabase og et kvalifikationssystem, der benyttes af de nordiske forsyningsselskaber til at håndtere leverandør-information og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen.

Kvalifikationen er en tryghed for eksisterende kunder og databasen er et godt vindue til nye kunder og samarbejdspartnere. Vi ser derfor Achilles Sellicha som en mulighed for at vedligeholde og udvikle langvarige relationer med nogle af de største forsyningsvirksomheder i norden, fortsætter Henrik Jørgensen.

Et led i filosofien
Vores filosofi er, at vi skal kunne dokumentere, at Carl Stahl A/S fuldt ud lever op til de strenge krav om kvalitet, som markedet stiller i dag. Derfor valgte vi at lade os kvalificere i Achilles Sellicha ligesom f.eks. vores kvalitetsledelsessystemer er certificeret via DNV, slutter Henrik Jørgensen.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.048