23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot Kel-Berg/lamberet 3 aks. køletrailer udleveret til Anders og Steen Hansen I/S

Anders og Steen Hansen I/S har for nylig fået leveret en flot ny 3 akslet Kel-Berg/Lamberet køletrailer fra Lastas i Hedensted.

Anders og Steen Hansen I/S er et lille gartneri og har også en lille Vognmandsvirksomhed ved siden af. Indkøbet af den fine nye køletrailer, skal bruges til kørsel af grønsager for flere små frilandsgartnerier. De har deres faste leverancer på Fyn, i Jylland og lidt i Holland.


Den nye køletrailer er en 3 akslet Lamberet køletrailer med Carrier kølemaskine og en totalvægt på 39.000 kg. Traileren kører på 3x9 tons BPW aksler med skivebremser og original BPW luftaffjedring. Chassiset er i kvalitetsstål, med længdevanger opsvejst i I-profil og med tværvanger, som gør chassiset ekstra stabilt.

Bagdørsrammen er fremstillet af rustfrit stål og har 2 bagdøre, som ved åbning giver fuld læsseåbning. Monteret med gummilister med 4 læber. Kraftige dørlukkere af aluminium, hvor det er muligt at toldforsegle og at aflåse med hængelås.
Bagpå traileren er der monteret Lamberet’s nye patenterede stødpuder, som er byggede op af stål og gummi. Derved bliver de op til 8 gange stærkere end traditionelle buffers. Lamberet er op til 16% bedre isoleret end konkurrenterne. Derved sikrer de, på bedste vis, den ubrudte kølekæde. Denne køletrailer er en lægtvægts trailer.


Den nye køletrailer er leveret af
Anders K. Larsen
fra Lastas A/S

Vi takker for handlen og ønsker
Anders og Steen Hansen I/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Send til en kollega

0.031