23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Carl Stahl A/S løber de både for sjov og for en sag

Selvom de løber hurtigt hos Carl Stahl A/S, er der stadig energi til motionsløb for sjov og i den gode sags tjeneste efter arbejde.

Der er mange gode grunde til at dyrke motion. Man styrker musklerne, humøret får et løft, man stresser af og man får mere energi, men man kan også løbe for den gode sag. Hos Carl Stahl stiller medarbejderne gerne op, når der skal løbes både for motionens skyld som i Lillebælt Maraton og eller til støtte for kampen mod kræft i Stafet For Livet.

Lillebælt Halvmaraton finder sted d. 9. maj og arrangeres af klubben ’Lillebælt i løb’, som har stået for løbet siden det blev afholdt første gang i 2008. Hos Carl Stahl stiller man i år med en håndfuld glade medarbejdere, som viser flaget i løbetøj med firmalogo.

Stafet For Livet er et døgn, hvor man sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Vi kender alle en der kæmper eller har kæmpet med sygdomen og ved at deltage i løbet, støtter man kampen mod kræften. Stafet For Livet er et arrangement hvor en holdleder skal sikre at minimum en holddeltager er på banen hele tiden. Man kan løbe, gå eller på anden måde transportere sig rundt på banen som er 400 meter lang. Stafetten varer 24 timer, hvilket symboliserer, at en kræftpatient kæmper døgnet rundt. Stafetten afholdes flere steder over hele landet og i Esbjerg stiller medarbejdere fra Carl Stahl med et stærkt hold, når stafetten skydes i gang d. 6. og 7. juni.

Vi følger op med billeder, kommentarer og resultater fra de glade løbere, når hvert løb er er vel overstået.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.046