23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere medarbejdere hos Carl Stahl A/S

Med udsigten til de milliard store infrastrukturprojekter og det gryende opsving styrker Carl Stahl sin forretning i Danmark.

Vi har gennem den senere tid oplevet fremgang i vores forretning både på det almindelige salg og på servicekoncepterne. Det er som et led i den positive udvikling, vi er inde i, og på baggrund af de forventninger vi har til fremtiden, at vi vælger at mande op nu, udtaler Direktør Henrik Jørgensen, Carl Stahl A/S.

Alene i år har virksomheden ansat 8 nye medarbejdere og styrker dermed både salget og serviceorganisationen. For en organisation som vores, svarer det reelt til en udvidelse af medarbejderstaben på 20 %, og vi er ikke færdige endnu, fortsætter Henrik Jørgensen.

Siden virksomheden åbnede sit danske hovedkontor i Fredericia i 1999 er det kun gået fremad. I 2001 udvidede man med købet af Danrope i Holbæk, der i 2011 flyttede til lokaler i Taastrup. I 2014 købte man Esbjerg Kranservice i Esbjerg og senest har Carl Stahl A/S åbnet en afdeling i Holeby på Lolland med henblik på den kommende Femern-forbindelse. Dermed dækker vi hele Danmark og kan tilbyde vore kunder en hurtig og sikker leverance og service uanset hvor i landet de arbejder, tilføjer Henrik Jørgensen.

Den personlige kontakt er afgørende
Det er vigtigt for os, at vi skaber værdi og kan gøre en forskel for kunderne. Det kræver selvfølgelig, at vi har de rigtige produkter og servicekoncepter, men i en branche som vores er den personlige kontakt altafgørende. Derfor har vi altid satset på medarbejderne og med de nye ansættelser kan vi blive ved med at give kunderne den gode serviceoplevelse, man kender Carl Stahl for, slutter Henrik Jørgensen.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.022