23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 61,5 m3 udleveret til Johnny E. Larsen Transport

Det var en stor glæde at kunne udlevere denne flotte Kel-Berg 4-akslet tiptrailer 61,5 m3 fra Lastas i Hedensted.

Johnny E. Larsen Transport er en virksomhed der har fejret sin 5 års fødselsdag her i april. De har to trækkende enheder, en til pallegodskørsel og så den nye som er indkøbt til kørsel af korn, foderstoffer, sukkerroer samt grus og sten. I det daglige kører Johnny selv og en ansat alt deres kørsel.

Chassis er opsvejset længdevanger i I-profil af høj styrke stål med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Traileren står på 4 stk. 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original luftaffjedring. Første og fjerde aksel er løftbare og fjerde aksel er selvstyrende. Foran på chassiset er boltet en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen med 40 mm aluminiumsprofiler 2,5 mm indvendigt og 2,0 mm udvendigt. Forvæg af 4,5 mm ALU-plade med kraftige ALU-forsmækforstærkninger. Den ene side af traileren har nedfældbar sider. Bunden er fremstillet af 5 mm aluminiumsplade og har en ekstra plastik bund på 15 mm. Siderne har indvendigt også to plastik sider på hver 10 mm. Traileren har et rumindhold på 61,5 m3.

Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttet ca. 300 mm frem, for at give 15 % ekstra åbning ved aflæsning og der er monteret 1 stk. kornlem i bagklap. Bagklap er fremstillet af 40 mm ALU profiler med kraftig ALU kantrammer. Kassen er flot lakeret i sølv, chassiet rød og den lukkes med en rød rullepresenning med rør.

Den nye trailer er leveret af
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen, og ønsker
Johnny E. Larsen Transport
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Kontaktperson

SB
Sisse Bruhn
Mediegrafiker
+45 22281530 sisse.bruhn@lastas.dk

Send til en kollega

0.047