23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Stahl A/S deltager på Open Holeby 2015

Carl Stahl A/S er med, når Erhvervspark Lolland A/S og Højbygård papirfabrik for anden gang hejser flagene og lader de lokale virksomheder slå dørene op i Open Holeby 2015.

Lørdag d. 30. maj vil alle interesserede igen kunne gå på opdagelse blandt lokale virksomheder, forretninger og foreninger i Holeby på Lolland. Det er Erhvervspark Lolland A/S og Højbygård Papirfabrik, der står for arrangementet sammen med de lokale virksomheder og foreninger, og man forventer op mod 2.000 besøgende primært fra Lolland Falster området.

Carl Stahl A/S vil også være at finde blandt de virksomheder, der viser sig frem. I forbindelse med Femern Bælt projektet har vi valgt at etablere os i lokalområdet, og så er det kun naturligt, at vi viser flaget ved et arrangement som dette, udtaler Adm. Direktør Henrik Jørgensen, Carl Stahl A/S.

Byens store virksomhed MAN Diesel & Turbo lægger arealer til mange udstillere, og det er her man vil kunne finde Carl Stahl. Vi stiller med en fuldt lastet servicevogn, så folk får mulighed for at se, hvordan vi arbejder med wirer og løftegrej, fortsætter Henrik Jørgensen.

Festligt optog
Byens hovedgade vil være pyntet med en flagallé og Sakskøbing Tambourkorps spiller op, mens folk går fra den ene udstiller til den anden. Der vil også være rig mulighed for at smage på de lokale produkter og for børnene (også de store børn) vil der være røde pølser med brød, så tag hele familien med og kik forbi vores udstilling, slutter Henrik Jørgensen.
.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047