23948sdkhjf
Del siden
Annonce

9 stk. flotte renovationsbiler

SAWO A/S og Geesinknorba har i samarbejde med Volvo og Renault leveret 9 stk. nye renovationsbiler, der fremover skal varetage den daglige renovation i Halsnæs kommune, til Halsnæs Forsyning A/S.

Efter gennemgang og test af de muligheder der findes på markedet, valgte ledelse og medarbejdere 5 stk. Geesinknorba MINI 0720. Geesinknorba MINI 0720 er en meget kompakt og stærk enhed, der kan komme frem næsten overalt med sin bredde på aggregatet på kun 2 meter. Sammen med den kraftige komprimeringsevne, som Geesinknorba opnår med deres patenterede pressemekanisme, giver dette en optimal kombination sammen med Volvo FL12 tons totalvægt.

Valget faldt også på 2 stk. Geesinknorba RL 200 14H25 14m3, monteret med det sidste nye inden for ergonomiske arbejdsforhold i form af en arm bag på aggregatet i højre side, hvorfra renovationsmedarbejderne fra Halsnæs Forsyning kan betjene lift, uden at lave de vrid i kroppen, som ofte opstår når betjeningspanelerne sidder på siden af bagenden. Desuden er dette også en mere sikker arbejdsplads, da betjeningen foregår bag bilen i højre side længst væk fra den kørende trafik, i kombination med Renault D Acces 18 tons totalvægt og lavt gulv og skydedør i højre side.

Til sidst blev valget 2 stk. Geesinknorba RL 200 20H25 20m3, med samme ergonomi men større volumen som passer sammen med Renault D Acces 26 tons totalvægt.

Denne kombination giver optimale forhold, når man ser på de forhold der ligger til grund for beregningerne, små kompakte biler hvor pladsen er trang, midi biler hvor pladsen er bedre og maxi biler, hvor de største mængder af affald forekommer på de ruter der skal køres.

Det var desværre ikke muligt at samle alle 9 biler på én gang men billedet er taget da de nye renovationskøretøjer i april blev præsenteret ved et mindre arrangement ved Gjethuset i Frederiksværk. Her var hver enkelt Norba type repræsenteret.


SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Send til en kollega

0.047