23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Medarbejderne løb halvmaraton

Løb gør dig glad og giver energi. Derfor sponserede Carl Stahl A/S løbetøjet til de medarbejdere, der deltog i årets Lillebælt Halvmaraton den 9. maj.

Selvom vejret ikke viste sig fra sin pæneste side, slog årets Lillebælt Halvmaraton deltagerrekord med ikke mindre end 11.000 entusiastiske løbere. Blandt deltagerne kunne man i år finde 3 friske medarbejdere fra Carl Stahl A/S i Fredericia, der alle gennemførte på flotteste vis.

Vi fokuserer meget på trivsel og sundhed som en del af personalepolitikken hos Carl Stahl A/S, forklarer Direktør Henrik Jørgensen og derfor sponserer vi gerne løbetøjet, når nogle medarbejdere stiller op i et løb som dette.

Det er 8. gang Lillebælt halvmaraton, der er Danmarks største halvmaraton, løbes og ruten gik bl.a. tæt forbi Carl Stahl A/S hovedsæde i Fredericia.

Vi er rigtig stolte over den entusiasme, som vores medarbejdere viser både på arbejdspladsen og udenfor. Så når vi bliver spurgt om vi vil bidrage til et arrangement som dette, er vi ikke i tvivl, for sunde og glade medarbejdere er fundamentet for vores forretning, slutter Henrik Jørgensen.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.033