23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en flot opbygning med kran, hejs og containerlad

Et stort tillykke til Loui Olsen v/ Allerød Transporten A/S med den flotte, nye opbygning.

Opbygningen består af en HIAB XS 288 EP-5 HiPro CD kran, hvor værktøjsbetjeningen sker via 2 stk. ekstra ventilsektioner med slanger og koblinger ført til kranspids via slangeruller og monteret indvendigt i kranarm. Speciel fremstillet hydrauliktank med returfilter og skueglas, stor oliekøler med by-pass softstart og termostat, samt 1" 3-vejsventil for skift mellem kran og hejs.

Ud over HIAB XS 288EP-5 HiPro kranen, består opbygningen af et SAWO CLF 326S-3W wirehejs med alu-afdækning nedfældet i overrammen samt over forpart. Udtag for automatsmæk med duo-matic monteret i venstre side bag på øverste tipramme, samt et hydraulikudtag til saltspreder. Desuden er der er hydraulikudtag for en pendelside monteret med 2 stk. lynkoblinger i venstre side bag på øverste tipramme. Der er monteret centralsmøringsanlæg på kran og hejs.

Opbygningen rundes af med et NOPA pendel lodret containerlad, med et udvendigt længdemål på 6.400 mm, og et udvendigt breddemål på 2.550 mm. Ladet har tophængt bagsmæk med svenskeropluk, så den kan svinges ud til højre side, samt fuld afdækning i begge sider med poleret rustfrie rør på oversiden.

Opbygningen har lygtebom med LED lys monteret på bagsiden af tag, samt netkasser med låg mellem baghjul. Yderligere er der dobbelt rustfri udstødning ført ud i venstre side. Et Scania grif er laserskåret i venstre side med indbygget LED lys bag. Hejs, tip pendelside og bagsmæk betjenes alle fra fjernbetjening.

Bilen er leveret af Scania og opbygget hos SAWO i Herlev.

Allerød Transporten A/S beskæftiger sig med entreprenørkørsel med kranbiler/sættevogne og tanktransport med olie og benzin - og selv en studenterkørsel kan klares på ladet af en af de store lastbiler.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Send til en kollega

0.047