23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny flot Kel-Berg 3 akslet rund tipkærre udleveret til Per Hansen Transport ApS

Det var en fornøjelse at udlevere denne runde 3 akslet Kel-Berg tipkærre fra Lastas i Hedensted.

Per Hansen Transport ApS er en lille lokal vongmandsforretning på fyn, der i sine 35 år har kunne tilbyde kørsel af container og asfalt, samt alt ind for entreprenørkørsel. Deres nye kærre er indkøbt til at køre fast med asfalt, for de asfalt virksomheder som er deres kunder. Per Hansen Transport ApS har i dag 6-7 biler i deres daglige drift.

Den 3 akslet Kel-Berg tipkærre her en totalvægt på 24.000 kg. Den ruller på 3 stk. 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Der monteres sidemonteret lift på 1. aksel.

Sider og bunde er af svøb og har 7 mm specialvalset aluplade, ekstra slidstærke forvæg af 4 mm aluplade og kraftige forsmækforstærkninger af alu. Top vangerne er af kraftige ALU-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og anlægsgummiklodser til chassisets vanger. Ekstra 7 mm forstærkningsplade i fuld længde, i en bredde på 2.000 mm. Galvaniserede beslag til tiprør er monterede med bolte i bunden. 2 stk. trin indvendig foran. Der er 80 mm isolering på svøb og front er afdækket med en spejlblank, rustfri plade. Samt er der 50 mm isolering i nederste del af svøb, af overhæng i bag.

Indvendig er der tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade, med kraftige alu-kantrammer. Tophængslerne er flyttede ca. 180 mm frem, for 10% ekstra åbning ved aflæsning. Bagsmæk åbner med antenne-ventil ved tip og der er 4 mm HARDOX-450 bundplade i fuld længde monteret oven på ALU bundplade.

Den nye rund tipkærre er leveret af
Ivan Kristensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Per Hansen Transport ApS
held og lykke med den nye tipkærre i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Kontaktperson

SB
Sisse Bruhn
Mediegrafiker
+45 22281530 sisse.bruhn@lastas.dk

Send til en kollega

0.047