23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 56 m3 udleveret til Tidemann Transport ApS

Tidemann Transport ApS har afhentet denne flotte Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 56m3 med automatisk presenning, fra Lastas i Hedensted.

Med erfaring siden 1969, er ”Transport til tiden – vi samler på tilfredse kunder!” det motto, firmaet lever op til. Tidemann Transport ApS er placeret centralt midt i Vendsyssel, tæt på motorvejen, så afstanden til virksomhedens kunder er blevet kortere. Firmaet kører overalt i Skandinavien og Europa. Specielle opgaver, store som små, løses døgnet rundt af firmaets 7 rutinerede chauffører med tilsammen over 150 års erfaring i transportbranchen

Chassiset er opsvejst med længdevanger i I-profil af QSTE690. Stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis. Traileren står på 4 stk. 9 tons SAF-aksler med trommelbremser og original luftaffjedring. Første aksel er løftbar og fjerde aksel er selvstyrende. Foran på chassiset er boltet arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.
Lastas har opbygget tipkassen med 40 mm aluminiums-
profiler 2,5 mm indvendigt og 2,0 mm udvendigt. Forvæg af 4,5 mm ALU-plade med kraftige ALU-forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 5 mm aluminiumplade. Traileren har et rumindhold på 59 m3. Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttede ca. 300 mm frem, for at give 15 % ekstra åbning ved aflæsning og der er monteret 1 stk. kornlem i bagklap. Kassen er flot sølvlakeret og den lukkes med en blå automatisk rullepresenning med rør.


Den nye trailer er leveret af
Jan Bertelsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Tidemann Transport Aps
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Send til en kollega

0.047