23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot ny Kel-Berg 3-vejs tipkærre udleveret til Hollandsbjerg Vognmandsforretning

Det var stor en fornøjelse at udlevere denne Kel-Berg 3 akslet 3-vejs tipkærre 24 tons fra Lastas i Hedensted.

Niels Arne overtog i 1987 Hollandsbjerg Vognsmandforretning efter hans far og er placeret på Djursland. Før i tiden kørte de mest med korn og foderstoffer. I dag har de 4 træk og kører med flis, sten og grus.

Den nye Kel-Berg tipkærre er en 24 tons, 3 akslet og 3-vejs tiplad i længde på 6 m og chassis med længdevanger opsvejsede til I-profiler i højstyrkestål. Den har kraftige tværvanger og forstærkninger, som gør chassiset ekstra stabilt og med justerbar højde 4 x 50 mm. Kærren har 3 stk. 9 tons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring med trommelbremse. Der er sidemonteret lift på 1. og 3. aksel.

Bunden er fremstillet af 5 mm Hardox stål og forstærket underbund med U-profiler. Bagklappen er 1.180 mm høj og 2-delt, fremstillet af 40 mm aluminiumsprofiler. Øverste del er 880 mm høj og nederste del er 400 mm høj. Er fremstillet af 6 mm Hardox stål, og virker som asfaltskuffe ved åbning. Den øverste del af bagklappen kan åbnes via top-og sidehængslerne. Den nederste del af bagklappen er styret af en magnetventil. På venstre aluside er der monteret hjælpeluk dæmpere.

Tipkærren er udstyret med EU-godkendt underkørings- kofanger og sidebeskyttelsesværn i aluminiumsprofiler. Derudover er der monteret en aluminiumsdørkplade på A-trækstanger med trin til opstigning.

Den nye tipkærre er leveret af
Jan Bertelsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Hollandsbjerg Vognmandsforretning
held og lykke med den nye tipkærre i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Send til en kollega

0.032