23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GS stempelstangstætning og specielle materialer til brug i gascylindere

Parker Hannifin har lanceret GS stempelstangstætninger samt skræddersyet high-performance materialer specielt med henblik på at imødekomme kravene til applikationer med gascylindere.

Disse nye løsninger er således endnu en forbedring af Parker-Prädifa’s omfattende produktsortiment og imødekommer derfor de stigende krav til levetid og aktiveringsfrekvens.

Gascylindere, som forenkler aktiveringer og giver bedre komfort, bruges i stigende grad i en bred vifte af systemer og forbrugsprodukter. Endvidere anvendes gascylindre til industrielle applikationer for at forbedre driftssikkerhed og effektivitet. Alle gascylindere kræver et perfekt tilpasset tætningsdesign for at sikre den ønskede funktionalitet til de pågældende specifikationer.

GS stempelstangstætningen er “specialisten” til gascylindere
GS stempelstangstætning er specielt udviklet til de udfordrende krav indenfor applikationer med gascylindere. Foruden anvendelse i små indbygninger inkluderer den også lang levetid og maksimal tæthed over for gasser samt lav friktion. Udover at være særdeles velegnet til gascylindere er GS også velegnet til hydraulisk og pneumatisk udstyr, som involverer de samme krav.

Den lille kontaktflade mellem tætning og stempelstang sikrer lave friktionsværdier. Back-up ringe eller fastgørelse er ikke nødvendigt på grund af den specielle udformning. GS stempelstangstætningen er kompatibel med de gennemtestede C1 tætningsprofiler og passer i samme spor. GS er nem at installere selv i lukkede housings. For specielle krav ved kemiske processer og fødevareindustrier er der tilgængelige materialer.

Specielle materialer – ekstraordinært holdbare og slidstærke
Øgede krav til levetid og aktiveringsfrekvens kræver det yderste af tætningsmaterialer med henblik på holdbarhed og slidstyrke. Derfor har Parker-Prädifa udviklet tætningsmaterialer, som er skræddersyet til kravene fra gascylindere. Fremragende slidstyrke, lave permeabilitet niveauer, omfattende mediebestandighed og brede temperaturområder er styrkerne ved disse tætningsmaterialer. Diverse overfladebehandlinger af gascylindere udgør heller ikke nogen problemer.

Geometri af tætning og materiale – det rigtige fit for alle applikationer
Parker’s tætningsdesigns anvendes med succes i millioner af aplikationer for gascylindere. Parker-Prädifa tilbyder den rigtige tætningsgeometri og materiale til enhver type applikation – fra low-cost NBR-tætninger, HNBR og FKM til høje temperaturer til applikationer med meget slidstærke polyuretandesigns, som også kan tilpasses til applikationer for lave temperaturer ned til -55 °C hvis nødvendigt.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063