23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schmitz Cargobull køletrailer til Brændegård Agro på Bornholm.

Landmand Karsten Wesths virksomhed Brændegård Agro IS, har fået leveret en S.KO køletrailer fra Schmitz Cargobull i Padborg.

Køletraileren skal primært bruges til transport af grise fra Karstens Wesths gårde, til hans nyoprettede udskærings- og forarbejdningsvirksomhed ”kødkompagniet” i Hasle på Bornholm.

Køletraileren til Brændegård består af en selvbærende opbygning i Ferroplast, der med sit NX 17 isoleringsskum, giver en dampdiffusionstæt kølekasse. Indvendig er traileren udstyret med dansk kødophæng, og en bund i low – noise alu-dørkplader.

Kassen er opbygget på et Schmitz Cargobull chassis, og er udstyret med tre stk. 9 tons Schmitz Cargobull ROTOS – aksler med skivebremser, og en original Schmitz Cargobull luftaffjedring. Traileren er ligeledes blevet udstyret med en pallekasse til 36 paller, og kompressible hjørnerullebuffere i rustfrit stål, der absorberer de stød der opstår, når der bakkes mod en rampe.

Traileren er ”født” med Schmitz Cargobulls eget køleanlæg, og er udstyret med Schmitz Cargobull satellitovervågning. For at undgå unødvendige stilstandsperioder, og eliminere uforudsete udgifter til vedligeholdelse, er traileren ligeledes udstyret med en full – service kontrakt fra Schmitz Cargobull.

Landmand Karsten Westh's køletrailer er leveret af Ebbe Termansen fra Schmitz Cargobull i Padborg.

På Brændegård i Østermarie på Bornholm bor Karsten Westh og hans kone Vivi. Karsten købte Brændegård i 1982, da han netop var blevet uddannet som landmand. Sammen med sin kompagnon Sune Larsen driver Karsten Brændegård Agro I/S, der er et konventionelt og et økologisk landbrug, hvor dyrevelfærd er i højsædet.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Europavej 1
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32737188
P nummer: 1015913130

Send til en kollega

0.047