23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart lille Multilift 8 tons kroghejs type Light

SAWO har leveret nyt kroghejs til HCS A/S Transport & Spedition, Glostrup.

Multilift kroghejs XR8S.4150 Light har en byggehøjde på 220 mm. Tip- og optrækskapaciteten er på 8 tons, og med en tipvinkel på 50 grader. Krogen er hydraulisk forskydelig med fast 1.450 mm høj tårn, og til 3,5-4,8 meter containere. Hydraulikken består af 2 stk. dobbeltvirkende tipcylindre. Hejset el-styres fra en kontrolboks med manuel betjening.

Kroghejset er monteret på et 2-akslet Mitschubishi Canter 8,5 ton chassis.

Historien om HCS A/S startede i 1941, hvor købmand Hans Chr. Svendsen indregistrerede sin første lastbil, og virksomheden fik navnet "H.C. Svendsen", som senere blev til "H.C. Svendsen A/S".

Virksomheden beskæftigede sig fra starten med renovation for Lyngby Tårbæk kommune samt entreprenørkørsel for kommunen og entreprenører. Efter krigen fik virksomheden en hel del gravemaskiner og andet entreprenørmateriel, hvilket man udlejede til kommunen og entreprenører. Dette resulterede i, at man blev kendt for at have et stort antal kranvogne i drift.

I 1990 købte "A/S Rich. Frederiksen & Co" virksomheden, med Hans Frederiksen som direktør. Familien Frederiksen har været aktiv i transportbranchen i alle årene og har ejet og drevet flere virksomheder indenfor branchen. Siden købet i 1990 er der løbende blevet tilført nye aktiviteter, og hvor den internationale sektion straks blev en del af virksomheden, er andre først kommet til gennem årene og virksomheden drives nu i 6 sektioner og beskæftiger ca. 500 personer i Danmark og udlandet.

Virksomheden er nu gået videre til 4. generation – Mads og Jacob Frederiksen.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Send til en kollega

0.048