23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny flot Kel-Berg 3 akslet rund tipkærre udleveret til Jens Buhl & Sønner A/S

Det var en fornøjelse at udlevere denne Kel-Berg 3 akslet rund tipkærre fra Lastas i Hedensted.

J Buhl & Sønner A/S har specialiseret sig inde for mange områder af transport. Primære med udkørsel i området Hasselager, Aarhus og resten af Østjylland, men udfører også opgaver uden for dette område. Deres daglige opgaver er flytning, transport og tømning af affalds- og skibscontainere. Flytning og transport af sand/sten/grus og løft/flytning/transport af huse og skurvogne. De leverer både store og små mængder, og derfor har de kunder inden for både det private og erhvervslivet.

Den 3 akslet Kel-Berg tipkærre har en totalvægt på 24.000 kg. Den ruller på 3 stk. 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring.

Sider og bunde er af svøb og har 7 mm specialvalset aluplade, ekstra slidstærke forvæg af 4 mm aluplade og kraftige forsmækforstærkninger af alu. Top vangerne er af kraftige ALU-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og anlægsgummiklodser til chassisets vanger. Ekstra 7 mm forstærkningsplade i fuld længde, i en bredde på 2.000 mm. Galvaniserede beslag til tiprør er monterede med bolte i bunden. 2 stk. trin indvendig foran. Der er 80 mm isolering på svøb og front er afdækket med en spejlblank, rustfri plade.

Indvendig er der tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade, med kraftige alu-kantrammer. Tophængslerne er flyttet ca. 180 mm frem, for 10% ekstra åbning ved aflæsning. Bagsmæk åbner med antenne-ventil ved tip og er leveret med lodretstående bagsmæk, samt er der monteret en rullepressenning med aluminiumsrør

Den nye rund tipkærre er leveret af
Jan Bertelsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Jens Buhl & Sønner A/S
held og lykke med den nye tipkærre i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Kontaktperson

SB
Sisse Bruhn
Mediegrafiker
+45 22281530 sisse.bruhn@lastas.dk

Send til en kollega

0.047