23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flot ny Kel-Berg/Knapen 4 akslet Walking Floor trailer udleveret til Hemmingsen Transport ApS

Det var en stor fornøjelse at kunne udlevere denne flotte Kel-Berg /Knapen 4 akslet Walking Floor trailer, fra Lastas i Hedensted til Hemmingsen Transport ApS.

Hemmingsen Transport ApS har altid været fuld tilfreds med Kel-Berg/Knapen walking floor trailer fra Lastas. Han anbefaler den gerne til andre, da produktet lever op til de krav der bliver forventet af den.

Den nye Kel-Berg/Knapen trailer er opbygget på et selvbærende stålchassis. Kongebolt konstruktion er isvær/stabil stålprofil. Aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen. Traileren står på fire stærke 9 tons BPW-aksler med trommelbremser og med original luftaffjedring. Det giver en tilladt totalvægt på hele 48.000 kg vogntog, med selvstændige styrende aksel.

Kassens sider er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider som er fuld svejst indvendig. Special overkantprofil med løbeskinne for aluminium skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm. Bunden er et Cargo Floor CF 500 SL-C system med 8 mm aluminiums dørk med en glat overflade, med CF betjening som er monteret i venstre side. I front er der monteret en luftbro som er 1.000 mm høj, gang med trin i højre og venstre side. I bag er der monteret en 3-trins stige og beslag til kost og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler, og over toppen en rullepresenning.

Den nye trailer er leveret af
Anders Larsen
fra Lastas A/S

Vi takker for handlen og ønsker
Hemmingsen Transport ApS
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Kontaktperson

SB
Sisse Bruhn
Mediegrafiker
+45 22281530 sisse.bruhn@lastas.dk

Send til en kollega

0.062