23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny SCS Gardintrailer til K.H.Transport & Spedition ApS i Bylderup Bov

Schmitz Cargobull i Padborg har netop leveret denne nye SCS Universal gardintrailer til K.H. Transport & Spedition.

Denne nye SCS gardintrailer til KH Tranport er opbygget på et boltet Schmitz Cargobull chassis, der står på 3 stk. ROTOS – aksler med skivebremser, og dertilhørende fjederbremsecylinder på alle 3 aksler. Som standard har trailerne lastsikringscertifikatet DIN EN 12642 Code XL, ADR-skilte til sikker afmærkning ved kørsel med farligt gods, og det lovpligtige cyklistværn i højre og venstre side. Traileren er ligeledes udstyret med gennemgående hulsurring i den udvendige kantliste, pallekasser, 2 stk. LED baklygter og et hydraulisk hævetag.

Bunden på traileren er en 28 mm træpladebund, der er udstyret med en 400 mm beskyttelsesplade på den sidste bundplade, som giver effektiv beskyttelse ved af- og pålæsning. Bunden er ligeledes udstyret med 8 kæpstokkehuller i midten, 8 par kæpstokkehuller i kantrammen og har endvidere fået påmonteret en holder til 8 kæpstokke langs siden. 3 par forstærket sidestolper med 4 bræddeholder pryder trailerens sider, der ligeledes er blevet bestilt med tilhørende alu-brædder.

Traileren er klargjort til både vej – og søtransport ved hjælp af de påmonterede færgekroge, og har fået forvæggen, bagdøre, bagstolper og pallekasser lakeret i K.H.Transport & Spedition farver.

Traileren er leveret af Ebbe Termansen fra Schmitz Cargobull.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Europavej 1
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32737188
P nummer: 1015913130

Send til en kollega

0.079