23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GroupVH A/S i Jyllandsposten den 15. november 2015

Group VH A/S er kendt for hurtig levering af reservedele til hydraulik fra Bosch Rexroth inden for offshore-, industri- og transportsektoren. Den danske virksomhed har udover eget lager direkte adgang til Bosch Rexroths enorme lager.

Group VH øger væksten
Group VH A/S er vokset fra at være et lille værksted, der reparerede pumper og motorer i alle fabrikater, til at være en vigtig spiller på det udenlandske marked. Firmaet er bygget op omkring originale dele til pumper og motorer fra den tyske gigant Bosch Rexroth. Group VH og Bosch Rexroth
øger samarbejdet på aftermarket, ved at udvikle et fælles
koncept der skal gælde i hele verden. ”Det betyder, at vi som den eneste i verden uden for Bosch
Rexroth-organisationen, har rettigheden til at bygge nye komplette enheder. Vi har adgang til alle vitale dele, der ellers ikke er adgang til for andre” siger Tonny Gjettermann, salgsdirektør i Group VH.

Kunderne er offshore, marineindustrien, produktionsindustrien, lastbiler, traktorer og togbranchen. Salgsdirektøren kom til virksomheden med international erfaring fra TDC og Triax Systems sidste år.
Tonny Gjettermann er blandt andet med til at styrke den positive udvikling, som selskabet har oplevet de seneste år, samt øge fokuseringen på specifikke markeder og segmenter. I dag udgør eksporten cirka 80 % af omsætningen med et betydelig vækstpotentiale. ”Vi ser en pæn vækst uden for EU, meget i Asien. Indonesien, Vietnam, Hong Kong, De fi nder os på nettet. Vi ligger højt, når de googler os, og vi kan bygge og levere hurtigt, så de kan få produktionen eller skibet op at køre igen” siger salgsdirektøren.

Tid er penge
I brancher, hvor det er meget dyrt at ligge stille, når for eksempel pumpen i et hydraulisk system svigter, er tiden en vital faktor. ”Derfor har vi også udviklet et unikt leveringsprogram, Quick units, hvor enhederne samles mest muligt på forhånd, lægges på lager. Så kan de hurtigt gøres færdige, når bestillingen så kommer. Det betyder en leveringstid på blot to-tre hverdage. Levering af komponenter kan i specielle tilfælde
klares inden for 24-48 timer” siger Tonny Gjettermann. Montagen af komplette enheder sker både i Tyskland og Danmark og sælges via VH.

Det er første gang i firmaets 27-årige historie, at der er ansat en salgsdirektør, hvilket har øget strukturen på salget og skabt en mere profitabel vækst.”Jeg fik frie tøjler til at få noget til at ske og lave strategier for de forskellige lande, som vi gerne vil sælge til. Det har blandt andet gjort, at et marked som Norge, ja i det hele taget Skandinavien, er vokset på kort tid” fortæller han.

Gode aftaler for kunderne
Group VH laver også rammeaftaler, der løber fra et til tre år, med kunderne. Her garanterer firmaet, at kunderne altid kan få de dele, de skal bruge. ”Hvis en kunde ved, at de skal bruge cirka 2-300 enheder i en periode på tre år, så køber vi delene ind og har dem på vores lager. Det er en god sikkerhed for kunden, samt vi har muligheder for at sælge dele flere gange” siger han. Tonny Gjettermann oplyser at Group VH er kommet stærkt ind i levering af produkter til toge, det gælder både reservedele og nye motorer. Til kunder, der ved, at de har mange dele, der skal repareres, har Group VH lavet et nyt koncept. ”Et af de koncepter, vi har succes med, er det, vi kalder ”fastpris”. Vi kører nogle af delene igennem i forhold til reparationer fra kunden, og så giver vi et tilbud på, hvad det vil koste for et vist antal. Så kan kunden nemt budgettere med,
hvad det kommer til at koste” siger Tonny Gjettermann.

Group VH arbejder også på at kunne tilbyde ombytningsenheder, det kan være renoverede pumper og det har kunderne vist interesse for. ”Det bliver selvfølgelig med 100% originale dele. Alt hvad vi laver er originalt, og giver minimum 12 måneders garanti. Firmaet har lige udvidet med mere lager plads, og det betyder
flere komplette dele og reservedele til transportbranchen” siger salgsdirektøren. Group VH er det eneste selskab, der har rettighed til at bygge nye motorer med originale dele fra Bosch Rexroth.

Alt bliver testet
Udover hurtig levering, så garanterer Group VH kvaliteten af alt, der bliver sendt ud til kunderne. Firmaet har en af de meste avancerede prøvestande i Europa. Her kan man teste alle størrelser serieproducerede pumper og motorer, og hver eneste enhed, der skal forlade virksomheden, bliver testet før afgang. Prøvestanden består af fem udtag med mulighed for test fra 5-1000 kubik af stempel pumper, og der kan foretages tests af såvel åbne som lukkede kredsløb på alle udtag. ”Vi har også et uddannelsescenter, hvor vi har undervist mere end 600 kunder og interne medarbejdere. Planen er at udvikle et uddannelsesstudie sammen med Bosch Rexroth, og det er vores ønske at inddrage videregående skoler heri ”fortæller Tonny Gjettermann. Group VH holder også standardkurser i fejlfinding og efteruddannelse i indstilling af hydraulik på korte, koncentrerede forløb.

Group VH A/S
Glarmestervej 5
6710 Esbjerg V
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16121444
P nummer: 1001038148

Send til en kollega

0.031