23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-Systems svenske datterselskab lander ordre på flere mio. kr.

En internationalt førende virksomhed indenfor træindustrien har valgt Q-System Sverige AB som leverandør af 2 nye produktionslinjer.

Hvem kunden er, kan Göran Svanberg, der er direktør for det svenske datterselskab, ikke afsløre. ”Det er virksomhedens politik ikke at tillade sit navn nævnt, når der foretages nyinvesteringer, fortæller Göran, og det respekterer vi naturligvis fuldt ud.

Læs også: Q-System bygger bro med Vedum Kök & Bad i Sverige

Vi starter nu konstruktion og produktion på fabrikken i Danmark, og installationen startes op i maj. Den 1. oktober skal de to linjer være parate til produktionsstart. I forbindelse med installationen skal vi også hjælpe med at flytte 4 produktionslinjer, der er leveret af os på et tidligere tidspunkt, fortsætter han.
Produktionslinjer som disse omfatter mange specialkonstruerede units, og det er en af Q-Systems styrker, at vi har en mangeårig erfaring indenfor området. Det gør, at vi kan producere og installere en ordre af denne størrelse med den korte leveringstid, som kunden ønsker.

Det går forrygende i Sverige
Vi har oplevet en rigtig positiv ordreindgang fra både nye og bestående kunder, og desuden har vi for nylig introduceret vores nye og unikke AGV-koncept, som allerede har vakt stor interesse både globalt og Sverige, så vi ser rigtig positivt på fremtiden,” slutter Göran Svanberg.

Læs også: 3-stjerner til nyt AGV-koncept fra Q-Transportmateriel

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.063