23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Suppleringskursus for følgebilschauffører

Der er i Bekendtgørelsen om ”Færdselsregulering i forbindelse med særtransport” åbnet mulighed for at personer der har et udenlandsk sammenligneligt kursus, har mulighed for at erhverve certifikat til at regulere trafikken på et 2 dags kursus.

Adgangskravet er som på grundkurset, at ansøgeren skal have gyldigt kørekort til kategori C/E og skal forevises på uddannelsesstedet.
Ansøgeren skal kunne opnå erklæring fra politiet at der ikke er strafbare forhold der kan forhindre udstedelse af legimitationskort.
Ansøgeren skal kunne tale og forstå dansk.
Ansøgerne skal have opnået dispensation for grundkurset fra Rigspolitiet på bagrund af en relevant og sammenlignelig udenlandsk uddannelse.

Første suppleringskursus er planlagt til gennemførsel d. 2 og 3 juni hos EUC Lillebælt i Fredericia.
Indholdet i kurset vil være det samme som i grundkurset, dog har man 2 dage mindre til kurset, men det forventes at deltagerne, når de kommer på kurset allerede har et indgående kendskab til lovgrundlaget således, at der bliver tale om opsamling og tjek af deltagernes viden og kunnen i forhold til dansk lovgivning.
I modsætning til grunduddannelsen er der ikke på suppleringskurset prøve i praktisk færdselsregulering, men der er en teoretisk prøve der skal klares inden legimitationskortet kan udstedes.
Der skal forinden optagelse på kurset søges om dispensation hos Rigspolitiet. Der må her forventes en mindre svartid, så hvis der er ønske om at deltage på kurset skal ansøgning sendes ind hurtigst muligt.

Kurserne vil i øvrigt blive oprettet efter behov.
Transport og Logistik - Kursusoversigt

EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK68501113
P nummer: 1003401638

Kontaktperson

HH
Henrik Helios
hhe@eucl.dk

Send til en kollega

0.048