23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grise godkender ny hænger

Det er et flot scenarie, da det nye flotte træk bestående af en Volvo FH forvogn med tilhørende hænger svinger rundt på den ryddelige vendeplads hos NV Randers.

En gennemgang af ekvipagen afslører velfærd for såvel chaufføren som for dyrene. Således tæller chaufførens arbejdsplads kaffemaskine, køleskab, mikrobølgeovn og alt indenfor temperatur styring.
Yderligere er alt på opbygningen gennemtænkt til mindste detalje, som da læsserampen sænkes på hængeren, hvor chaufføren kan trække et trin ud, der forhindrer skrid ulykker, eller lysene i værkstøjskasserne og ikke mindst den lille radiator i ”støvleskabet”, der sikrer tørt og opvarmet fodtøj.

750 smågrise i fire etager
Med en flåde på mere end 21 specialbyggede lastbiler transporteres således ugentligt mere end 30.000 smågrise ud af Danmark, og ligesom som chaufføren skal de ca. 750 smågrise på vogntoget have optimale betingelser under transporten. Flere værktøjskasser fyldt med elektronik sørger for frisk vand og ventilation – vel og mærke på alle fire etager.
”Vi vurderer ikke kun på én ting, når vi skal bestille nye lastbiler” udtaler Leif W. Olsen, der sikkert styrer den daglige drift af de mange lastbiler og fortsætter: ”Dyrenes og chaufførernes sikkerhed, komforten og ikke mindst driftsikkerheden er nøgleord, ligesom funktionaliteten skal være i top. Vi har i flere år købt opbygninger hos en tysk vognopbygger, Menke-Janzen Fahrzeugbau, hvor vores ønsker og krav bliver hørt”.

Læs resten af artiklen her >

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Send til en kollega

0.063