23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kraner med styrke og præcision

Østrigske Palfinger har en enkel opskrift på succes. De har skåret ned på underleverandører, så produktionen og leveringen glider bedre. Men de har også gjort store teknologiske fremskidt, så de altid kan være på forkant med tiden.

Østrig er kendt for at levere både stærke maskiner og skuespillere, og de stærkeste østrigske kraftkarle leveres af kranproducenten Palfinger. Deres store sortiment dækker alle slags kraner- fra 0,8 og helt op til 200 ton- samt kroghejs, skovkraner og diverse udstyr. Den store succes Palfinger har oplevet på verdensplan, og især i Danmark forklarer Teknisk salg & Projekt chef fra Jesper Serup Mouridsen fra Palfinger Danmark AS således:

- Vores maskiner er ikke alene kendt for at kunne løfte tungt. Bag dem ligger lang tids innovation, specielt inden for elektronikken, der har medvirket til, at Palfinger har kunnet tage førertrøjen på, når det kommer til produktion af kraner.

Banebrydende stabilitetssystem
Elektronikken i Palfingers kraner indebærer et stabilitets og overlast systemer, der leverer helt utrolige resultater. Det bidrager til præcision og gør kort sagt hverdagen på byggepladsen lettere. Sikkerheds (PALTRONIC) og stabilitetssystemet HPSC (High Performance Stability Control) har siden 2011 været det mest intelligente system på markedet, og sikret at brugervenligheden og sikkerheden har været helt i top. Derudover er Palfinger den eneste kranproducent, der selv udvikler og producerer kranernes fjernstyring (PALCOM P7). Men fordelene ved egenproduktionen er ikke alene, at man har fuld kontrol over kvaliteten:

- Det giver os en leveringssikkerhed, når vi selv kontrollerer alle led i produktionskæden. Det betyder, at vi leverer, hvad vi lover på alle tænkelige måder og ikke ser os afhængige af for mange underleverandører, uddyber Jesper Serup Mouridsen.

Hvad der naturligvis også bør nævnes er, at de tekniske landvindinger går hånd i hånd med brugervenlige betjeningssystemer.

Danske verdensmestre
Palfinger er som nævnt verdens største kranproducent og leverer til store økonomiske kraftcentre som Tyskland. Men faktisk er det i Danmark, at efterspørgslen på Palfingers store kraner er størst:

- Vi har solgt flest af vores PK 200.002l-SH end noget andet sted i verden. Vi kalder derfor os selv for verdensmestre, når vi fra PALFINGER Danmark As mødes med vores udenlandske kollegaer. Vi kan tydeligt se på efterspørgslen, at krisen i byggebranchen er overstået, og at både store og små firmaer vil have kvalitetsprodukter, de kan stole på.

Det fremgangsrige salg har ligeledes resulteret i, at Palfinger Danmark i 2014 og 2015 fik tildelt Børsens prestigefyldte gazelle-pris, takket være nogle forrygende år.

Skarpe kundekoncepter
Men det er ikke kun byggepladsens mastodonter kunderne efterspørger. De mindre kraner bliver ligeledes efterspurgt, og Palfinger Danmark er stigende grad begyndt at sætte fokus på salget af de små maskiner. Man har blandt andet arbejdet med nye kundekoncepter, der fokuserer på at ramme kundernes ønsker og behov så præcist som muligt. Det indebærer blandt andet, at man kan få kroghejs, der blot skal boltes på vognen. Hele princippet bag alle Palfingers koncepter og produkter er, at de skal designes og produceres til brugernes behov. Det betyder, at de skal kunne yde det maksimale, når det forventes, men også at kunderne rådgives til at få den rigtige maskine til den rigtige opgave.

For at komme tættere på kunderne åbnede Palfinger i 2015 eget service værksted på Avedøreholmen i Hvidovre. Herfra kan man nu lettere servicere Sjælland og hovedstadsregionens mange kunder samt udføre reparationer på de store maskiner. Palfinger står derfor stærkere end nogensinde før på det danske marked med et stærkt forhandlernet, og ser lyst på fremtidens byggebranche.

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674972
P nummer: 1009187169

Kontaktperson

JM
Jesper Mouritsen
Teknisk salg og projektchef
+45 40148510 jsm@palfinger.dk

Send til en kollega

0.046