23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parkers opkøb af Jäger Automobil-Technik

Parker Hannifin Corporation, den førende udbyder inden for ”Motion & Control” teknologier, opkøbte Jäger Automobil-Technik GmbH per 1. juli 2016.

Firmaet, som var en del af Arnold Jäger Holding, er nu blevet integreret i Parker’s Engineered Materials Group. Jäger Group har været pioner i bonding af gummi- og plastikteknologi og er ledende i udvikling af 2K indsprøjtningsteknologi.

Jäger Automobil-Technik GmbH har specialiseret sig i udvikling og produktion af støbte gummi- og plastikkomponenter (komplette elastomeriske varianter og kompositløsninger) og er internationalt kendt inden for to-komponent indsprøjtningsteknologi.

Jäger Group og Parker har begge haft glæde af et langt og succesfuldt samarbejde. Hensigten med integrationen af Jäger Automobil-Technik har været at styrke den positive forretningsudvikling yderligere for begge selskaber inden for det vigtige automotive marked, som bl.a. omfatter dørinteriører, tagsystemer, karrosseri og eksteriør samt komponenter til under kølerhjelme. Med Parker Hannifin’s position inden for pakningsmaterialer er det muligt at yde en endnu mere omfattende og lokal support til Jäger’s globale OEM kunder.

To-komponent sprøjtestøbning bliver en kernekompetence for Parker i fremtiden, og opkøbet af Jäger Automobil-Technik og deres mangeårige erfaringer med denne teknologi giver Parker yderligere know-how inden for procesteknologi. Med planlagte investeringer for fortsat vækst, bliver den fremtidige business unit hos Parker’s Engineered Materials Group ”Center of Excellence” af to-komponent direkte sprøjtestøbning.

Ved gensidig komplementering og udvidelse af vores respektive forretningsområder, er vi i stand til at yde en endnu mere omfattende og effektiv service til vores kunder i automotive sektoren og yderligere forstærke vores position på dette vigtige marked” – siger Thomas Ottawa, General Manager i Prädifa Technology Division.

www.parker.com/praedifa

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047