23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klar til de tunge løft i et snuptag

Lufthydrauliske heavy duty donkrafte til skarpe og konkurrencedygtige priser

SNIT DONKRAFTE
Under brand-navnet SNIT fører FLEX1ONE et helt sortiment af lufthydrauliske donkrafte af den type, som kan løfte køretøjer af den tunge slags. 

I sortimentet findes 5 varianter med forskellig konstruktion og løftekapacitet.

SOLID KONSTRUKTION
Fælles for de 5 donkrafte er, at de er udført i en stærk konstruktion, som er gearet til den hårdhændede behandling, som næsten er uundgåeligt i arbejdet med heavy duty køretøjer. Herunder er stemplerne bl.a. hårdtforkromede.

OPTIMAL SIKKERHED
Lige så vigtig som den solide konstruktion, er at donkraftene også er udført med flere forskellige former for sikkerhedsforanstaltninger.

Bl.a. har de dødmandsudløser og indbyggede sikkerhedsventiler.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
SNIT donkraftene markedsføres til super konkurrencedygtige priser, og de kan leveres i løbet af få dage. Inkl.usive i prisen på donkraftene er i øvrigt fri levering.

FORHANDLES AF BESKO ELLER DIREKTE HOS FLEX1ONE
Vil du vide mere om disse donkrafte - eller ønsker du at erhverve en eller flere, kan vi henvise til BESKO, som er vores partner indenfor Heavy Duty segmentet. 

For mere information henvises i øvrigt til vores hjemmeside, lige her!

FLEX1ONE = BREDT UDVALG TIL HEAVY DUTY VÆRKSTEDER
FLEX1ONE fører et bredt udvalg indenfor maskiner og udstyr værksteder med store køretøjer. Herunder bl.a. sikkerhedspumpebure, dækservicemaskiner, autolifte og værkstedsinventar.

Kontakt os, hvis du har brug for nyt udstyr. Vi tegner og rådgiver også gerne omkring dit næste projekt. FLEX1ONE salgsteamet kan fanges på 76 15 25 00 eller salg@flex1one.dk

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

JN
Jannie Nielsen
Marketing- & HR Manager
+45 76152522 jnie@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047