23948sdkhjf

Torben Rafn tilbage i Polen

Stifter polsk firma sammen med Jens Chr. Siig til transport af vindmøller.
De kommende år vil transport af vindmøller blive de helt store transportopgaver i Polen. Den mener vognmand Torben Rafn, som har startet et samarbejde med Jens Chr. Siig. Sammen har de stiftet et nyt firma i Polen, Rafn & Siig.

Torben Rafn havde en afdeling i Polen, men den blev lukket for tre år siden.

- Vi kan se, at det kommer til at gå stærkt i Polen med vindmøller de kommende år, og vi har allerede fået de første store ordrer, fortæller Torben Rafn.

- Jens Chr. Siig er en dansk kollega. Han har boet i Polen i mange år og driver en international transportvirksomhed med speciale i transport af vindmøller. Vores følles firma ligger i byen Barlinek halvanden times kørsel fra den polsk-tyske grænse.

- Man bliver nødt til at være lokal og have lokal kendskab. Derfor starter vi samarbejdet med Siig, siger Torben Rafn, som også vil tilbyde andre typer af special- og blokvognstransporter.

Også i Hamborg
Torben Rafn & Co. Har også åbnet et salgskontor i Hamborg med to ansatte. Kontoret skal opsøge opgaver til vindmølletransporter.

- Hamborg er vindmøllernes by. Alle de store virksomhederne inden for området er til stede her, siger Torben Rafn.

- Det er naturligvis transporter til og fra Tyskland, som vi vil koncentrere os om, men vi kan også tilbyde specialtransporter til/fra de andre nordiske lande.

Torben Rafn & Co. er allerede er i gang med at køre de allerstørste møller.

Kort før jul blev der transporteret 6 MW-vindmøllervinger fra Svendborg til Esbjerg.

- Der blev sejlet til Cuxhaven, hvor vi mødte den igen og kørte den ud til byggepladsen. Vi har også i efteråret transporteret seks store 7 MW-møllevinger til Flensborg.

De blev sejlet til den lille havn Dageböll på den anden side af Nieböll, hvor vi hentede den og kørte den på plads.

- Der er masser at lave for specialtransporter syd for grænsen; men vi satser også på Polen, slutter Torben Rafn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112