23948sdkhjf

Nye ejere i Skive Køletransport

Anders og Aase Kristensen har overdraget aktiverne i Skive Køletransport til Peter og Susanne Sørensen samt Anders Mikael Christensen og Anne-Mette Lautrup.
Med denne sammensætning har de nuværende ejere sikret, at virksomheden fortsætter med samme høje kvalitet og service og stadig med udgangspunkt i gode vellykkede transporttraditioner, hedder det i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os, at virksomheden bliver styrket, så den kan udvikle sig endnu mere i fremtiden, siger de tidligere ejere, Anders og Aase Kristensen, som fortsætter i den nye virksomhed.

- Vi fortsætter med at levere den høje service og kvalitet, som kunderne har været vant til. Virksomheden har altid været en af de fortrukne arbejdspladser i branchen. Med den nye ejerstruktur kan vi hermed fortsætte med at fremstå som en attraktiv arbejdsplads.

Peter Sørensen

Peter Sørensen, den ene af de nye medejere, har arbejdet i Skive Køletransport i 11 år.

I det nye selskab fortsætter han sit daglige arbejde som transport- og logistikchef. Han vil dog få frigjort ressourcer, så han fremover kan lægge endnu mere vægt på at sikre den høje kvalitet, som kunderne er vant til, når de vælger Skive Køletransport.

Anders M. Christensen

Anders Mikael Christensen begyndte i selskabet den 5. juni 2011 - samme dag, som han blev medejer.

Anders er 41 år og har mere end 26 års erfaring i lastbilbranchen, først som mekaniker, derefter som værkstedschef og i de senere år som salgschef for eftermarkedet.

Anders Mikael Christensen fik vognmandsbevis i november 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062