23948sdkhjf

TUC Dekra sætter spot på transport og vækst i 2015

Transportminister Magnus Heunicke (S) er hovedtaleren ved TUC DEKRA’s nytårskur og minikonference, Transport & Vækst 2015.
Hvordan bidrager transportbranchen til væksten herhjemme i det nye år? Er der forhindringer, som vi skal have ryddet af vejen? Og hvordan gør vi transportuddannelserne endnu mere attraktive for både ledige og dem, der gerne vil skifte karrierespor?

Det er blandt emnerne, når TUC Dekra – Danmarks største udbyder af transportuddannelser – mandag den 19. januar kl. 13.00 – 15.30 inviterer til nytårskur og minikonference hos TUC Dekra i Ishøj.

Ambitionen er, at minikonferencen skal kaste lys over, hvad der i 2015 skal til for at styrke væksten i det danske samfund – og samtidig fokusere på transportbranchens bidrag til vækst og værdiskabelse.

- Når man ikke kan tale væksten i gang, så handler det om at være konkret og zoome ind på det, der gør en forskel, siger TUC DEKRA’s adm. direktør Peter Laursen.

- Det handler om at få sat spotlight på de faktorer, som vi i det kommende år bør være fælles om at løfte: Nemlig det, der skaber værdi og arbejdspladser i branchen. Vores mål er, at vi og branchens andre aktører skal gå klogere hjem efter konferencen og tage fat på det, der får betydning resten af året.

Tunge transportfolk

Ud over transportminister Magnus Heunicke kommer også tunge transportfolk som branchedirektør Michael Svane, DI Transport, og Hans Christiansen, Transporterhvervets Uddannelser (TUR). Og så bidrager tv-værten og foredragsholderen Jacob Rais med et friskt og tankevækkende indlæg om betydningen af service i transportsektoren.

Gratis

TUC DEKRA’s minikonference henvender sig i særlig grad til alle tænkelige aktører i transportbranchen, jobcentre, a-kasser og politikere, der ønsker at vide besked og bidrage til debatten om, hvordan transport i Danmark er en forudsætning for vækst og velstand. Og hvordan vi i fællesskab omdanner de gode idéer til konkrete arbejdspladser.

Tid og sted

Tid: Mandag den 19. januar 2015 kl. 13.00 – 15.30.

Sted: TUC Dekra, Industribuen 4, 2635 Ishøj.

Alle er velkomne til at deltage i TUC DEKRA’s nytårskur og minikonference. Deltagelse er gratis, men forudsætter tilmelding senest fredag den 16. januar til Carina Black Kristensen: ck@tucdekra.dk

Programmet

Programmet for dagen ser således ud:

13.00: Ankomst og forfriskninger.

13.30: Velkomst v/ adm. direktør i TUC DEKRA, Peter Laursen.

13.40: Transportbranchens bidrag til vækst v/ transportminister Magnus Heunicke (S).

14.00: Erhvervslivets udfordring med chaufførmanglen frem til 2020 v/ branchedirektør Michael Svane, DI Transport.

14.30 – 14.50: Fremtidens udfordringer for uddannelser i transportbranchen, v/ sekretariatschef Hans Christiansen, TUR.

14.50: Service = vækst v/ tv-vært og foredragsholder Jacob Rais.

15.15: Afrunding v/ Peter Laursen, TUC DEKRA.

15.30: Forfriskninger og uformelt samvær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063