23948sdkhjf

Mols-Linien har fundet kursen

Øget trafik og medhold i en erstatningssag har givet sorte tal på bundlinjen for første gang i syv år.
Rederiet Mols-Linien er kommet ud af 2014 med et overskud på 34,5 millioner kroner, mod et underskud på 35,1 millioner året før.

Den markante fremgang var højere end ventet og tilskrives både øget trafik og en erstatningssum fra Tryg Forsikring på 13,1 millioner kroner. Omsætningen steg i året med 14 procent til 611,9 millioner kroner.

- Gennem de sidste år har vi været dybt inde i maskinrummet i Mols-Linien og optimeret over hele linjen i forhold til tonnage, koncepter om bord, prisstrategi og infrastruktur, kommenterer bestyrelsesformand Frantz Paludan den positive udvikling.

Øget trafik i 2015
Mols-Linien påbegyndte en omfattende turnaround i 2011, og de gode resultater herfra forventes at fortsætte ind i 2015.

Rederiet venter i år et resultat på mellem 25 og 35 millioner kroner efter skat og det vel og mærket eksklusiv forsikringspenge. Østre Landsret tilkendte den 13. februar i år Mols-Linien erstatning i sagen mod Tryg Forsikring, der omhandlede Mols-Liniens tab i forbindelse med et motorhavari på hurtigfærgen Max Mols tilbage i 2010.

De positive udsigter skønnes ud fra en vurdering af, at det totale marked for personbiler, der skal transporteres mellem Øst- og Vestdanmark, vil stige med to procent. I alt regner Mols-Linien med at transportere 1,2 millioner personbiler næste år.

- I 2015 fokuserer vi på at fortsætte de positive takter ved løbende at tilpasse produktet efter, hvad markedet efterspørger, og koncentrere os om at levere de kundeoplevelser, der har betydning for vores målgrupper inden for forretningsrejsende, fritidsrejsende og fragt, siger Frantz Palludan.


Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19