23948sdkhjf

Fra Eksportrådet til CMP-direktør

Copenhagen Malmö Port, der en af de største havne- og terminaloperatører i Norden, får ny viceadministrerende direktør.
Bestyrelsen for Copenhagen Malmö Port (CMP) ansætter pr. 1. juni Barbara Scheel Agersnap som ny viceadministrerende direktør. Barbara Scheel Agersnap er i dag Executive Director ved Innovation Centre Denmark i Shanghai, hvor hun pt. er bosiddende med sin familie. Hun vender tilbage til Danmark, når hun tiltræder sin nye stilling.

- Vi er meget stolte over, at Barbara Scheel Agersnap har taget imod opgaven som viceadministrerende direktør i CMP og ser frem imod at samarbejde med hende, siger Johan Röstin, administrerende direktør i Copenhagen Malmö Port.

Barbara Scheel Agersnap kommer med bred erfaring fra bl.a. shipping, konsulentbranchen og private equity. I dag er hun leder af Innovation Centre Denmark i Shanghai, som er en del af Eksportrådet i Udenrigsministeriet. Her har hun stået med det overordnede ansvar for at skabe de bedst mulige forudsætninger for vækst på det kinesiske marked for danske virksomheder samt dansk forskning og teknologi. Og især handelserfaringerne med Kina ser Johan Röstin frem til at drage nytte af i forhold til at udvikle havnens aktiviteter.

CMP, der har status som en af EUs core ports, anses for at være særlig betydningsfuld for udviklingen af de nye transportkorridorer i Europa. I øvrigt har CMP en af de største krydstogtterminaler i Nordeuropa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109