23948sdkhjf

Transport-dommere på overarbejde

Sådan vælges Årets Opbygning 2015 på transportmessen i Herning.
De otte jury-medlemmer kommer på overarbejde, når de skal vurdere de knap 70 tilmeldte opbygninger til årets store konkurrence, Årets Opbygning 2015.

- Vi har netop fået udleveret listen over de tilmeldte opbygninger. Dem vil vi gennemgå grundigt, og så vil vi på transportmessens første dag inspicere opbygningerne nærmere, sagde Finn Bjerremand, chefkonsulent i DTL og medlem af dommerpanelet.

Andre oplysninger kom ikke ud fra dommernes møde tirsdag den 3. marts, da de fik overrakt udskrifterne med de mange opbygninger.

Nominerer tre
Dommerne skal på transportmessens første dag, torsdag den 19. marts, nominere tre opbygninger. De bliver offentliggjort fredag formiddag, hvorefter afstemningen går i gang. Alle besøgende på transportmessen kan deltage. De får udleveret en stemmeseddel, og skal aflevere stemmesedlen i en af de stemmebokse, der bliver stillet op rundt omkring på messen.

Lørdag formiddag slutter afstemningen, hvorefter der tælles op. Lørdag aften vil vinderen blive kåret på Den Store Transportfest.

Alle udstilles
Alle tilmeldte opbygninger vil blive udstillet på transportmessen.

- En del bliver udstillet indendørs på opbyggernes egne stande. Resten står uden for, hvor vi bruger det store areal på Landsskuepladsen, forklarer Betina Engholm, projektleder på Transport 2015.

- Der kommer et tydeligt skilt på hver af de tilmeldte. Og der kommer også et tydeligt skilt på de tre nominerede, som man kan stemme på.

Se dem på nettet
Betina Engholm oplyser også, at opbygningerne er blevet tilmeldt af i alt 18 udstillere.

- Et af kriterierne for at tilmelde en opbygning er, at man udstiller på messen, siger Betina Engholm.

Alle kan se de tilmeldte opbygninger allerede nu på MCH Messecenter Hernings hjemmeside .



Artiklen er en del af temaet Transport 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143