23948sdkhjf

Finalister til Årets Transportvirksomhed fundet

Der er nu sat navne på de tre vognmandsvirksomheder, som er gået videre til finalen i Årets Transportvirksomhed 2015.
Tre vognmandsvirksomheder blev på Transportmessen lørdag aften sendt videre i finalen i DTL's konkurrence Årets Transportvirksomhed 2015. De tre virksomheder er:

- Bjarne Pedersen & Søn, Hjerm
- Johannesen Kran & Maskintransport, Hvidovre
- Thisted Kloakservice, Thisted


Bjarne Pedersen & Søn var blandt de første i Danmark til at benytte 4-akslede køletrailere i flåden. I dag har virksomheden tre 4-akslede køletrailere og kan dermed flytte større mængder gods på færre biler.

Johannesen Kran & Maskintransport ledes i dag af fjerde generation i en ubrudt kæde af familiemedlemmer, der har drevet virksomheden siden 1931. Virksomheden er højt specialiseret inden for kran-området.

Thisted Kloakservice løser alle tænkelige opgaver inden for kloakrensning og inspektion af ledninger. Virksomheden er vokset støt siden 1996 – også henover kriseårene – og løser i dag opgaver langt uden for kommunegrænsen.

Det var adm. direktør i MCH Messecenter Herning, Georg Sørensen, som åbnede den traditionelle guldkuvert og offentliggjorde de tre finalister.

I alt var der seks vognmandsvirksomheder nomineret til finalen. De tre, som ikke gik videre til finalen, var Bøje Kran- og Maskintransport, Horsens, NKI Kloak- & Industriservice A/S, Aalborg, Rødekro Kurér, Rødekro.

Artiklen er en del af temaet Transport 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095