23948sdkhjf

100 millioner til dansk varebils-koncept

Amerikansk kapitalfond køber 60 procent af S.A.C. A/S, der har specialiseret sig i at udleje varebiler til virksomheder.
René Ubbesen og Henrik Offersen har solgt 60 procent af aktierne i S.A.C A/S til den amerikanske kapitalfond JZ International. En handel, der indbringer omkring 100 millioner kroner, skriver Børsen i dag.

- Vi sælger, fordi vi mærker, at der er et stort marked for vores koncept. Vores begrænsning er penge, men med en helt ny kapitalstruktur er der meget store muligheder, siger René Ubbesen til avisen.

Han driver som den ene part virksomheden i Køge, hvis speciale er at udleje varebiler til virksomheder. I dag råder virksomheden over 500 biler, men med den nye kapitalstærke partner i ryggen er det ambitionen at runde 3.000 biler inden for de næste par år. Flere virksomheder benytter sig nemlig i stigende grad af at lease, lyder det optimistisk fra Ubbesen.

Ifølge seneste offentliggjorte årsregnskab havde S.A.C. A/S i 2013 en bruttofortjeneste på 10,5 millioner kroner og et resultat efter skat på 2,5 millioner kroner.

Børsen skriver, at S.A.C. A/S er en tro kopi af et tidligere selskab, SAC Leasing, som René Ubbesen og Henrik Offersen drev frem til 2010, hvorefter selskabet gik konkurs med en samlet gæld på 1,9 milliarder og en negativ egenkapital på 400 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109