23948sdkhjf

MTDK henter direktør hos CPH Trucks

Den danske trailerproducent MTDK A/S ansætter administrerende direktør og udvider forhandlernetværket i Skandinavien.
MTDK A/S med hovedsæde i Randers, producerer og sælger blandt andet specialfremstillede trailere og opbygninger til små og store vognmænd. Virksomheden blev etableret i 2005 og oplever en rivende udvikling.

- Efter en årrække med stærkt stigende salg i Danmark har jeg nu vurderet, at tiden er inde til at tage næste skridt i udviklingen af MTDK, fortæller indehaver Morten Tang i en pressemeddelelse.

Derfor udvider han nu både organisationen og virksomhedens forhandlernetværk.

Ny administrerende direktør
- Da mine egne kompetencer hovedsageligt ligger inden for udvikling og produktion, har jeg igennem længere tid overvejet at indsætte en adm. direktør til at forestå den daglige drift, men det har naturligvis været en overvindelse at overdrage ansvaret af den daglige drift til en anden i et selskab, jeg ejer personligt, men jeg ser det som en absolut nødvendighed for at opnå vores målsætning, forklarer Morten Tang.

Med virkning fra i dag tiltræder Carsten Sørensen derfor som ny adminitrerende direktør i MTDK. Carsten Sørensen kommer fra en stilling som administrerende direktør i CPH Trucks A/S i Greve. Han fortsætter her som en del af både bestyrelsen og ejerkredsen.

Vil sælge mere i Skandinavien
Carsten Sørensen får nu ansvaret for at implementere den samlede udviklingsplan for MTDK i Skandinavien.

I dag sælger virksomheden mere end 300 enheder om året og det er ambitionen at nå et samlet årligt salg på minimum 800 enheder i hele Skandinavien inden 2020.

Som led i den strategi skal antallet af sælgere, forhandlere og servicepartnere i Danmark øges og samtidig er der med virkning fra dags dato indgået en landsdækkende eneforhandler-aftale i Sverige med selskabet Scanvo AB med hovedsæde i Varberg.
Læs mere om: MTDK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094