23948sdkhjf

100 chauffører vil køre med gylle

Stor søgning til at transportere 400.000 tons biomasse om året fra landbrug til NGF Nature Energy Holsted.
I november 2014 var der rejsegilde hos NGF Nature Energys biogasanlæg i Holsted. I disse dage lægges der sidste hånd på anlægget, totalentreprenøren Xergi gør klar til at køre varm test engang i maj måned, og 20. august vil anlægget være oppe i drift og dermed klar til at aftage 400.000 tons biomasse om året fra de lokale landmænd.

Og netop den tjans med at fragte gyllen fra landbrug til anlæg er eftertragtet.

- Det er noget overraskende. Vi søgte seks chauffører og modtog over 100 ansøgninger, men det må jo være fordi, det er interessant at køre gylle, siger anlægschef Hans Henrik Andersen fra NGF Nature Energy med et smil og tilføjer:

- Nej, jeg tror, det er et plus, at man kan fortælle, at man er del af en stor grøn virksomhed. Og så trækker det også, at der er faste arbejdstider, og at der ikke skal tilbagelægges de helt store afstande.

Allerede fra midten af maj vil der være behov for en del transport, da totalentreprenøren Xergi her begynder at kører biomasse på anlægget for at teste det under driftlignende tilstande.

De seks nye chauffører bliver flot kørende. Ved årsskiftet indgik NGF Nature Energy nemlig en aftale med VM Tarm om levering af 12 trailere inden for det kommende år. Den første trailer med en tankkapacitet på 39.000 liter ruller ud fra VM Tarms fabrik i Vestjylland i marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406