23948sdkhjf

Sawo stolt over kran-vinder

- Vi er virkelig stolte over, at vi nu har en verdensmester blandt vores Hiab-kranførere i Danmark, siger Vivian K. Knudsen fra Sawo, der forhandler Hiab-kraner i Danmark.
Chauffør Johnny Jensen fra vognmandsfirmaet Benny Rasmussen & Søn i Gilleleje har vundet det første World Crane Championship mesterskab. Det er et uofficielt verdensmesterskab, som Hiab har været sponsor for, og som blev afviklet i går onsdag ved transportmessen Commercial Vehicle Show i Birmingham.

Vi sender hermed et stort tillykke til både Johnny Jensen og virksomheden, hvor den dygtige kranfører er ansat, Benny Rasmussen & Søn, Gilleleje. Johnny er nu en rejsecheck på 5.000 euro rigere, mens vognmanden kan se frem til et tilskud til den næste Hiab-kran på 20.000 euro.

Johnny klarede banen på 2,08 minutter og fik 10 sekunder i strafpoint. Derfor endte han med en tid på 02,18 minutter foran Tobias Bergström, Sverige, med en afsluttende tid på 2,30 minutter.

- Semifinalen i formiddags gik dårligt for Johnny. Nerverne sad lidt udenpå tøjet, men alligevel kvalificerede han sig til en fjerdeplads og gik videre til finalen onsdag eftermiddag, fortæller Vivian K. Knudsen fra Sawo.

- Forventningerne var derfor ikke så store, selv om vi spændt fulgte med herhjemme fra. Vi kunne følge konkurrencen ”live” på Hiabs hjemmeside. Vi fik også løbende informationer, billeder og sms’er fra vores medarbejder, Henrik Schjøttz, som var med Johnny Jensen i Birmingham.

Johnny Jensens vindertid var på 2 minutter og 18 sekunder – og det var nok til at tage førstepladsen og vinderpræmien på 25.000 euro.

Svenske Tobias Bergström kom ind på andenpladsen i tiden 2 minutter 30 sekunder, mens Martin Utpatel fra Tyskland blev nr. 3 i tiden 2 minutter 37 sekunder.

Konkurrencen gik ud på at flytte rundt på nogle beholdere fyldt med vand gennem en række forhindringer. Her var deltagerne oppe mod den anonyme kranfører ”Eric,” hvis tid man skulle slå for at komme i finalen.

Holder konkurrencen igen
For Hiab har konkurrencen også været en succes. Den blev sat i gang sidste år, hvor de indledende runder blev holdt i over 20 lande. Den danske konkurrence fandt sted på transportmessen Vestfyn Trækker 2014 i Ejby i maj, hvor Johnny Jensen vandt.

Ifølge Hiabs Senior Vice President Carl Gustaf Göransson vil der blive tale om en tilbagevendende årlig begivenhed.

- Det har været helt fantastisk at se den entusiasme og begejstring, som deltagerne har udvist. Også medieomtalen rundt omkring i de enkelte lande har været overvældende. Der findes ingen bedre måde at vise vores fantastiske Hiab-kraner på. Det skal naturligvis vises af verdens bedste kranførere.

Carl Gustaf Göransson meddelte samtidig, at World Crane Championship 2016 vil blive holdt i Tyskland i forbindelse med IAA-messen i Hannover.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094