23948sdkhjf

Vejle-transportør vender minus til plus

Universal Transport & Flytteforretning har vendt underskud til rekord-resultat.
Af det netop offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Universal Transport & Flytteforretning er kommet ud af 2014 med et overskud på 4,6 millioner kroner før skat. Det er en markant forbedring på hele 7,3 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2013.  

Selskabet omlagde i sommeren 2013 sin strategi og har siden lagt vægt på at optimere samarbejdet med eksisterende kunder samtidig med at sikre tilgangen af nye. Den plan er ifølge virksomhedens direktør Brian Søgaard lykkedes og effekterne afspejles både på aktivitetsniveau og på de økonomiske resultater.

- 2014 var et godt år for os, ikke mindst i vores transportafdeling, hvor vi har oplevet stor kundetilgang samtidig med øget aktivitet hos vore mange faste kunder. Og udviklingen ser ud til at fortsætte her i 2015, udtaler direktør Brian Søgaard.

Flere kunder har desuden valgt at benytte virksomhedens 20.000 kvadratmeter store lagerhotel, beliggende ved Vejle Transportcenter, DTC.

- Årets resultat er meget tilfredsstillende i et stærkt konkurrencepræget marked og hænger sammen med den kendsgerning, at vi har nogle rigtig dygtige, engagerede og pålidelige medarbejdere, som altid er villige til at yde lidt ekstra, når det gælder - uanset om det er expres, kurér eller specialtransporter, siger Brian Søgaard.

I året har virksomheden desuden udviklet sin organisation, og man har gennemført et generelt effektiviseringsprogram med fokus på optimering af virksomhedens processer. 

Ledelsen forventer i 2015 at realisere et resultat på niveau med 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078