23948sdkhjf

GLS åbner nyt depot i Aalborg

Sorteringskapaciteten er blevet fordoblet: I dag åbner GLS Denmark et nyt depot i Aalborg.
Pakkedistributøren GLS har investeret 45 mio. kroner i grund, bygninger og udstyr og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i Depot Aalborg.

- Det nye depot øger vores kapacitet betragteligt, og det kan udbygges endnu mere, hvis der bliver behov for det, siger Karsten Klitmøller, General Manager hos GLS Denmark.

Mængden af pakke- og ekspresforsendelser i Aalborg vokser hele tiden og er inden for de sidste ti år steget med ca. 150 procent.

Mere plads, højere hastighed
I den 2.600 kvadratmeter store hal i industrikvarteret ved Nørresundby kan GLS fremover håndtere op til 5.000 pakker pr. time. Af- og pålæsning af køretøjerne sker ved 63 porte. Det er 17 mere end i det gamle depot. Driftsarealet er blevet øget med en tredjedel og er nu på næsten 12.000 kvadratmeter.

De nye faciliteter betyder optimeret sortering, hurtigere læsning af pakker og en effektiviseret udbringning. Moderne scanninger og videoovervågning igennem hele systemet sørger for den fornødne sikkerhed.

Tæt på kunden
For at flytningen ikke skulle påvirke kunderne mere end højst nødvendigt, foregik den hen over en weekend.

Heldigvis ligger de gamle og nye bygninger kun 100 meter fra hinanden.

Danmarks nordligste GLS-depot ligger tæt på motorvejene E39 og E45. GLS beholder og udbygger depotet, fordi det er tæt på kunderne, fordi medarbejderne kommer fra lokalsamfundet og fordi infrastrukturen er i orden.
Læs mere om: GLS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113