23948sdkhjf

Alpi: Snart spadestik på 8.000 kvadratmeter

Speditionsfirmaet forventer inden sommer at kunne stikke spaden i jorden til første etape af nyt logistikcenter ved Hammerum.
Alpi købte sidste år en 152.000 kvadratmeter stor grund i et nyt erhvervsområde ved Hammerum nord for Herning. Planen er her at samle kontor, terminal og lager, der i dag er fordelt på tre adresser i Lind, beliggende syd for Herning.

- Vi er i gang med at udvælge en entreprenør, og vi forventer at påbegynde byggeriet inden udgangen af juni, fortæller økonomichef i Alpi, Carsten Sjørvad.

Alpi har tegninger på 8.000 kvadratmeter terminal, 8.000 kvadratmeter lagerhotel og derudover en administrationsbygning på cirka 3.000 kvadratmeter. Det er byggeriet af terminalen, der ligger først for og ifølge Carsten Sjørvad står den færdig inden årets udgang. Han ønsker ikke at oplyse, hvor meget det samlede byggeprojekt løber op i.

Tidsplanen for det øvrige byggeri er stadig lidt usikker og afhænger blandt andet af, hvornår det lykkes at finde nogen til at overtage de eksisterende bygninger i Lind. Men der er indledt dialog med potentielle købere, forklarer økonomichefen.

Ifølge Herning Folkeblad foregår der allerede anlægsarbejder i erhvervsområdet ved Hammerum. Kommunen er nemlig i fuld gang med at anlægge ny vej fra Vester Fastrup og ned til Alpi, så store modulvogntog uden problemer kan komme frem og tilbage. Vejarbejdet ventes færdiggjort inden sommerferien.

Læs mere om: ALPI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079