23948sdkhjf

DSV godt fra start

Både luft, sø og vej bidrager til vækst i årets tre første måneder.
Logistikkoncernen DSV A/S har i dag fremlagt regnskabstal for første kvartal, som viser, at både nettoomsætning og bruttofortjeneste er steget i forhold til samme periode sidste år.

Nettoomsætningen er steget med 8,6 procent til 12.601 millioner kroner, mens bruttofortjenesten er steget med 8,8 procent og udgjorde 2.682 millioner kroner. Den positive udvikling er generelt præget af stigende transportmængder, oplyser DSV.

Resultat af primær drift udgjorde 641 millioner, og ligger 17,4 procent højere sammenlignet med tilsvarende måneder sidste år.

Der er opnået forbedret indtjening i både Air & Sea og Road. Begge divisioner har opnået vækst i bruttofortjenesten, samtidig med , at man har formået at forberede produktiviteten.

Air & Sea har i første kvartal realiseret en stigning på 4 procent volumen på søfragt og tilsvarende 8 procent for luftfragt. Divisionen DSV Road havde i første kvartal 5 procent flere sendinger sammenlignet med året før.

DSV Solutuons, der er specialiseret i logistikløsninger til hele forsyningskæden, har i perioden reduceret sit EBIT-resultat med 10 millioner kroner, primært på grund af opstartsomkostninger som følge af nyindgåede kontrakter. Til gengæld er divisionens volumen målt på ordrelinjer i perioden steget med 5 procent.

DSV oplyser samtidig, at der sættes gang i nyt aktietilbagekøbsprogram på 500 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157