23948sdkhjf

Sammen om infrastrukturprojekter

Blue Water Shipping, DSV Transport, Bandholm Havn og Johs. Rasmussen, Svebølle har indledt samarbejde.
De fire samarbejdspartnere står klar, når der i fremtiden skal transporteres sten, skærver, grus, sømaterialer og andre materialer til infrastrukturprojekter i Lolland/Falster-området, skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

- Med dette samarbejde kan vi tilbyde stor kapacitet af skibe til alle opgaver, egen havn med en unik placering og fleksible mægler- og havnerelaterede serviceydelser. Samtidig råder vi over en stor flåde af lastbiler til alle opgaver. Det giver kunderne kontrol over hele logistikkæden og en altoverskyggende fordel - én leverandør, som koordinerer alle opgaver, siger Niels Tolstrup, som er udviklingsdirektør hos Blue Water.

Bandholm Havn har en god placering i forhold til levering af materialer. Herfra er der kort afstand til motorvejen, og kajfaciliteterne gør, at havnen kan håndtere store mænger materialer og at flere skibe kan anløbe havnen samtidig. Samtidig er der mulighed for oplagring af materialer og kraner til rådighed på havnen.

- Vi ved, at tiden er kostbar på store anlægningsprojekter, men de fælles kræfter, som de fire involverede parter har lagt i samarbejdet, sikrer at byggematerialerne hurtigt kan komme frem, uddyber Niels Tolstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14