23948sdkhjf

Blue Water vokser i Greve

Det er blevet til rekorder på rekorder for den lokale afdeling i Blue Water Shipping.
Blue Water Shippings lokale afdeling i Greve har sat rekorder i omsætning og indtjening fire år i træk, samtidig er medarbejderstaben vokset fra 60 til godt og vel 100.

- Vores placering i Greve har afgørende betydning. Vi ligger strategisk godt for den lokale distribution og videre fremførsel via motorvejsnettet til kontinentet og det øvrige Skandinavien, fortæller Lars Tue Toftild, kontorchef for Blue Water København i Greve til sn.dk.

Ifølge sn.dk er virksomheden gået fra primært at have haft mindre virksomheder som kunder til nu at have fået mellemstore og store kunder til porteføljen, der pt. tæller 1600 aktive kunder.

Afdelingen har ligget i Greve siden 2004 og her bliver man. Medio 2014 blev kontorarealerne udvidet fra 1000 kvadratmeter til 1500 kvadratmeter.

- Næste fase er, at vi er ved at kigge på vores udenomsarealer, så de også er dimensioneret til yderligere vækst. Vores vision er overordnet, at vi vil være best in town. Vi vil være byens bedste speditør. Vi har været rigtig glade for at være i Greve, og vi forventer også at være her fremadrettet. Vi har en tilstødende matrikel på 15.000 kvadratmeter, som i dag står ubebygget. Den kan i fremtiden bruges til at bygge på, slutter Lars Tue Toftild.

Blue Water Shipping har i alt 16 danske kontorer.

Link til originalartikel: http://sn.dk/Sydkysten/Virksomhed-opleve...



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14