23948sdkhjf

Nyt om navne

Kort nyt om ansættelser, mærkedage, udnævnelser og afskedigelser i transportbranchen. Læs i dag om Continental Dæk Danmark, Im Stiholt og Scania Danmark.
Ny mand i spidsen for dæksalg i Midtjylland
Efter 29 år som omrejsende sælger i Continental Dæk Danmark A/S går 65-årige Helge Jensen på pension og overlader salget af dæk til personvognsforhandlere og dækcentre til den 20 år yngre Tom Villadsen.

Tom Villadsen har siden 2007 været distriktschef med ansvar for Continentals salg af dæk til flådevirksomheder, lastvognsforhandlere og dækværksteder i Jylland. Han er begyndt i det nye job ved indgangen til maj, men slipper ikke helt sit nuværende job, før der er fundet den rette afløser.

Helge Jensen har sidste arbejdsdag den 9. juni 2015.

Im Stiholt fejrer markedschef
Jens Holger Pedersen, markedschef hos autoriseret Scania forhandler, Im. Stiholt A/S er netop fyldt 50 år, hvilket virksomheden fejrer ved en reception fredag den 8. maj på Orkideen, Ølgodvej 1 i Sæby.

Jens har en lang karriere i branchen. Han startede første gang hos Stiholt 1988 efter at være udlært mekaniker i 1986. Jens var med som sælger i Stiholt Nord og efter at have været omkring familiefirmaet for at sælge korn og foderstof i en kort årrække samt en smuttur forbi MAN, vendte han for alvor tilbage til Stiholt i marts 1998. I 2001 blev han udnævnt til markedschef.

Scania ansætter underviser til Driver Academy
Scania mærker stor efterspørgsel på uddannelse af chauffører og har derfor pr. 1. juni ansat Torben Rasch som underviser og coach til Scania Driver Academy i Ishøj.

Torben Rasch skal blandt andet undervise og coache Scania Driver Academy´s kursister i økonomisk kørsel og køre- og hviletid.

Torben har mange års erfaring som underviser og rådgiver inden for transportbranchen og har i de seneste 5 år undervist fast hos bl.a. TUC, der ligesom Scania Driver Academy tilbyder transportkurser og -uddannelser til lastbilchauffører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078