23948sdkhjf

Aalborg Godstransport videre i nyt regi

To aktionærer redder 16 arbejdspladser og vil nu vende skuden.
Andreas Hove og Peter Bjerregaard er nye aktionærer i Aalborg Gods. Et nyoprettet selskab, der tager over, hvor Aalborg Godstransport slap.

- Vi har tilført likviditet og overtaget nogle af aktiverne, men der er tale om et helt nyt selskab, understreger Peter Bjerregaard over for Transportmagasinet.

Peter Bjerregaard er administrerende direktør i Dansk Distribution, der hører hjemme i Karlslunde og som tilbyder transport- og logistikløsninger til landets vognmænd. Den anden part i virksomheden er Andreas Hove, regionschef i TransportNord.

Og mens Aalborg Godstransport er under konkursbehandling, så kører hjulene lige så stille videre i Aalborg Gods.

- Vi redder en virksomhed i Nordjylland med 16 arbejdspladser, fordi vi kan se, det kan føre til en god forretning. Per Frederiksen (tidligere ejer af Aalborg Godstransport, red.) har altid haft et godt ry, så vi tror på det, uddyber Peter Bjerregaard.

Per Frederiksen har drevet sin vognmandsforretning i det nordjyske gennem 30 år og er med på det nye hold, hvor han er ansat som administrerende direktør.

- Nu skal aktiviteterne tilpasses og øges i et tempo, vi kan følge med til, slutter Peter Bjerregaard.

Aalborg Gods holder til på samme adresse, som Aalborg Godstransport hidtil har opereret fra. Men hvor der tidligere var 28 biler i garagen, er der foreløbig kun 12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094