23948sdkhjf

200 nye trailere til Freja

Primært vækst, men også udskiftning af gammelt materiel.
I løbet af årets første kvartal har Freja Transport & Logistics indgået kontrakter med nye store kunder i både Danmark, Sverige og Norge. Derfor har virksomheden lagt en ordre på over 100 nye ekstra trailere hos Schmitz Cargobull til en værdi af cirka 22 millioner kroner.

Derudover ligger der en ordre på 80 nye trailere til det finske marked hos Krone Trailer. Her er der primært tale om udskiftning af eksisterende materiel. Det fortæller Group CEO Jørgen Hansen til Transportmagasinet.

- I Norge er vi gået ind i et nyt segment, hvor vi skal transportere medicin og tilhørende produkter i henhold til GDP-forskrifterne og derfor har vi brug for 14 nye køletrailere, fortæller han.

Også til det danske marked er der bestilt nye køletrailere, her udskiftes i alt 12 styk.

- Vi leaser typisk for 48 eller 60 måneder og afleverer herefter tilbage til leverandøren, så vi altid kører med nyt materiel, forklarer Jørgen Hansen.

I ordren til Schmitz Cargobull indgår cirka 100 nye gardintrailere, hvoraf cirka 30 er udstyret med lift. Derudover er der bestilt 5 Walking Floor trailere. De mange nye leasingaftaler skyldes øget tilgang af kunder i både Danmark og Sverige, forklarer Jørgen Hansen.

Sædvanen tro får Freja monteret telematics på alle trailere, så de kan indgå i virksomheden flådestyringssystem, hvor både kunder og medarbejdere kan følge med i, hvor trailer og gods befinder sig.

Materiellet fra Schmitz Cargobull leveres løbende frem til september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11